Gratis Vitaliteitstest

Hoe vitaal ben jij eigenlijk? Met deze gratis vitaliteitstest krijg je inzicht in jouw basisbehoeften. Zijn al jouw behoeften bevredigd of ontdek je een frustratie? Dit inzicht ondersteunt je bij het creëren van voorwaarden voor een goed leven. Een leven waarin jij kunt doen wat je leuk en belangrijk vindt.

N

Ontdek in één oogopslag hoe vitaal jij bent

N

Krijg inzicht in jouw behoeftebevrediging en behoeftefrustratie

N

Het ondersteunt je bij het creëren van voorwaarden voor een goed leven

N

Ontvang elke maand mijn nieuwste blog met informatie omtrent vitaal leven

Gratis Vitaliteitstest
Gratis Vitaliteitstest Christi Jansman Vitaliteitsprofessional

Een kijkje in mijn leven als vitaliteitsprofessional

Professional zijn in een vakgebied en weten hoe iets werkt wil nog niet zeggen dat je het ook doet. Denk aan een tandarts die zegt dat het beter voor je tanden is om te stoppen met roken. Wie zie jij de volgende dag over straat lopen met een sigaret in haar mond? Of de schilder die je al meerdere malen hebt ingehuurd omdat hij zo goed werk levert, terwijl zijn eigen kozijnen volledig zijn afgebladderd.

Natuurlijk is dit heel chargerend, maar het gaat erom dat we allemaal mensen zijn. Ik help jou met verkennen, veranderen en volhouden. Ik ondersteun je bij het proces van accepteren naar activeren. Ik leer je alles wat je nodig hebt, aan de hand van jouw morele kompas, om een goed leven te leiden. Hierdoor weet je wat je kunt doen op mindere dagen. En ja, ook ik heb mindere dagen waardoor ik handel vanuit schaamte of schuld. Ook ik laat af en toe mijn morele kompas los en weet je waarom? Omdat ik ook een mens ben.

Wat mij dan heel erg helpt is de vitaliteitstest. Vaak heb ik al een vermoeden waar het niet helemaal lekker loopt, maar de vinger op de zere plek leggen bij jezelf is moeilijker dan bij een ander. Door mijn behoeften en frustraties op te helderen creëer ik overzicht voor mijzelf om zo de juiste koers te blijven varen.

Aanbevelingen van cliënten

Ik zat al een hele poos niet lekker in mijn vel en daar wilde ik wat mee doen. Ik kende Christi al en ben met haar in gesprek gegaan. Terwijl we aan het praten zijn wandelen we in de bossen rond Heino. Daarnaast reikt ze handvatten aan, bijvoorbeeld in de vorm van opdrachten. Aansluiten bij de individuele behoefte van haar cliënten staat bij Christi voorop.

Elly

Accountant

Christi heeft mij geleerd dat er niet iets kapot hoeft te zijn in je lichaam om pijn te voelen, maar dat dit zeker niet betekent dat het dan tussen je oren zit. Ik weet nu dat mijn lichaam soms in een verhoogde staat van paraatheid staat en dat uit zich met rugpijn. De rugpijn is er nog steeds maar het is minder heftig. En het belangrijkste is dat ik nu weet wat ik kan doen op het moment dat de pijn opspeelt.

André

Eigenaar, Albert Heijn