Re-integratie

Hulp bij re-integreren met chronische klachten
9

Re-integratie spoor 2

Je bent ziek geworden en je huidige werkgever heeft geen passend werk meer voor je. Samen met jou ga ik op zoek naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Uiteraard rekening houdend met de gezondheidsbeperkingen en de richtlijnen vanuit de Wet verbetering poortwachter.

9

Werkfit UWV-traject

Wanneer je langere tijd niet aan het werk bent geweest door ziekte of arbeidsongeschiktheid, kan solliciteren een grote stap zijn. Ik help jou bij het werken aan vaardigheden, kennis en mogelijkheden om jezelf actief op de arbeidsmarkt te promoten.

9

Naar werk UWV-traject

Ben je Werkfit, wil je aan de slag bij een nieuwe werkgever, maar kan je hierbij wel wat hulp gebruiken? Ik begeleid jou in het proces van bemiddeling en alles wat hier bij komt kijken.

Hulp-bij-re-integratie
Netwerkpartner-id-Plein

Netwerkpartner van id Plein

Als partner van id Plein voer ik trajecten uit op het gebied van spoor 2, Werkfit en Naar werk. id Plein is een innovatieve HR-dienstverlener op het gebied van loopbaanontwikkeling, re-integratie & spoor 2, outplacement en duurzame inzetbaarheid. Wil je meer lezen over mijn werkzaamheden? Bekijk dan mijn profiel.

id-Plein

Wil jij graag weer aan het werk ondanks jouw ziekte of beperking en weet je niet hoe je dit aan moet pakken?

Je staat er niet alleen voor!