Home » Blog » Aanhoudende Lichamelijke Klachten » Behandeling van long COVID – Resultaten in beeld
Behandeling-van-long-COVID

Behandeling van long COVID – Resultaten in beeld

door | 17 okt, 2022 | Aanhoudende Lichamelijke Klachten

De pijnlijke waarheid over het grote aantal mensen met long COVID wordt steeds duidelijker. Afgelopen juni maakte het UWV bekend dat er in de eerste 5 maanden van 2022, 736 mensen met long COVID zijn gekeurd. Dat zijn alleen nog maar mensen die in de eerste golf ziek zijn geworden. De verwachting is dat die aantallen de komende tijd flink zullen oplopen. Verzekeringsarts Diny van der Geest van het UWV spreekt in de podcast: ‘long COVID, de schaduwpandemie’, van de nieuwe ziekte als een maatschappelijk drama (NPO Radio 1). Helaas kan ik die uitspraak alleen maar beamen en ben blij dat ik wat voor deze groep mensen kan betekenen. De behandelresultaten van long COVID die ik tot nu toe heb bereikt, stemmen mij en mijn cliënten positief. Ben je benieuwd wat het jou kan opleveren? Bekijk onderstaande video: ‘Behandeling van long COVID

 

Resultaten behandeling van long COVID met vitaliteitstherapie

Ken jij iemand of ben je zelf op zoek naar behandeling van long COVID? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik iets kan betekenen.

Over Christi

Vitaliteit blogWil jij ook weer controle krijgen over jouw klachten? Ik inspireer je graag met mijn blogs over vitaliteit.

Gerelateerde artikelen

Re-integratie met Aanhoudende Lichamelijke Klachten

Re-integratie met Aanhoudende Lichamelijke Klachten

Verlies van overzicht en controle. Geen prikkels meer kunnen verdragen en voortdurend sombere gevoelens. Toenemende onzekerheid, slecht slapen en vermoeidheid. Maar ook hoofd- en nekpijn, wazig zien, oorsuizen en darmklachten. De koek is op en je komt thuis te zitten. Hoe nu verder? Je leest het in mijn blog over re-integratie met Aanhoudende Lichamelijke Klachten.

lees verder
Hoe kom ik de dag door met chronische vermoeidheid?

Hoe kom ik de dag door met chronische vermoeidheid?

Het is meer dan logisch wanneer je te kampen hebt met chronische vermoeidheid dat je gewoon een oplossing wil. Natuurlijk leg jij je er niet zomaar bij neer. Maar wat doe je als er jaren voorbijgaan en je huisarts geeft aan dat echt alles is onderzocht en jij er alles aan hebt gedaan? Blijf je dan maar in je bed liggen? Struin je internet af om te kijken welke voedingssupplementen kunnen bijdragen aan herstel? Sluit je je aan bij verschillende social media groepen om te kijken of hier nog waardevolle tips zijn om van je klachten af te komen? Of kies je voor een goed leven mét chronische vermoeidheid? Kies je voor het laatste maar weet je niet hoe? Dan is deze blog voor jou de moeite waard om te lezen.

lees verder
Herstel van long COVID

Herstel van long COVID

Toen het SARS-CoV-2 virus onder ons kwam had denk ik niemand verwacht dat er na 2 jaar nog zoveel mensen zouden zijn met aanhoudende klachten. Hoe zit het eigenlijk met het herstel van long COVID en zou vitaliteitstherapie hier een rol in kunnen spelen? In deze blog licht ik mijn visie op het herstel van long COVID toe.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe-vitaal-ben-jij

Hoe vitaal ben jij?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mijn nieuwste blogs en artikelen met gratis kennis om vitaal door het leven te gaan!

Bedankt voor je aanmelding!

Tweet
Share
Share
Pin