Home » Blog » Aanhoudende Lichamelijke Klachten » Behandeling van long COVID – Resultaten in beeld
Behandeling-van-long-COVID

Behandeling van long COVID – Resultaten in beeld

door | 17 okt, 2022 | Aanhoudende Lichamelijke Klachten

De pijnlijke waarheid over het grote aantal mensen met long COVID wordt steeds duidelijker. Afgelopen juni maakte het UWV bekend dat er in de eerste 5 maanden van 2022, 736 mensen met long COVID zijn gekeurd. Dat zijn alleen nog maar mensen die in de eerste golf ziek zijn geworden. De verwachting is dat die aantallen de komende tijd flink zullen oplopen. Verzekeringsarts Diny van der Geest van het UWV spreekt in de podcast: ‘long COVID, de schaduwpandemie’, van de nieuwe ziekte als een maatschappelijk drama (NPO Radio 1). Helaas kan ik die uitspraak alleen maar beamen en ben blij dat ik wat voor deze groep mensen kan betekenen. De behandelresultaten van long COVID die ik tot nu toe heb bereikt, stemmen mij en mijn cliënten positief. Ben je benieuwd wat het jou kan opleveren? Bekijk onderstaande video: ‘Behandeling van long COVID

 

Resultaten behandeling van long COVID met vitaliteitstherapie

Ken jij iemand of ben je zelf op zoek naar behandeling van long COVID? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of ik iets kan betekenen.

Over Christi

Vitaliteit blogWil jij ook weer controle krijgen over jouw klachten? Ik inspireer je graag met mijn blogs over vitaliteit.

Gerelateerde artikelen

Zingeving – Heeft mijn leven eigenlijk nog wel zin?

Zingeving – Heeft mijn leven eigenlijk nog wel zin?

Wanneer je te kampen hebt met Aanhoudende Lichamelijke Klachten (ALK) of depressie is het leven niet altijd even leuk. In de diepste dalen vragen veel mensen zich af wat voor zin het leven eigenlijk heeft met zo veel klachten en beperkingen. In deze blog over zingeving lees je meer over zin geven aan het leven ondanks de pijn, vermoeidheid, angst of depressieve gevoelens die aanhouden.

lees verder
Re-integratie met Aanhoudende Lichamelijke Klachten

Re-integratie met Aanhoudende Lichamelijke Klachten

Verlies van overzicht en controle. Geen prikkels meer kunnen verdragen en voortdurend sombere gevoelens. Toenemende onzekerheid, slecht slapen en vermoeidheid. Maar ook hoofd- en nekpijn, wazig zien, oorsuizen en darmklachten. De koek is op en je komt thuis te zitten. Hoe nu verder? Je leest het in mijn blog over re-integratie met Aanhoudende Lichamelijke Klachten.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe-vitaal-ben-jij

Hoe vitaal ben jij?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van mijn nieuwste blogs en artikelen met gratis kennis om vitaal door het leven te gaan!

Bedankt voor je aanmelding!

Tweet
Share
Share
Pin